Pakkingen er i gang

70 liter sekk og to måneder på tur. Her må det prioriteres.


Foruten både lite og lette klær, er det litt snodig småtteri som skal med på tur:

Poser til å sortere tøy i (…så slipper du å dra opp ett og ett sokkepar hvis politiet vil se hva du har i bagen din), vanntett lomme til telefonen (…nå kan du ta med telefonen inntil fire meter under vann. SCORE! Jeg har aldri surfet under vann før), pengebelte (…men husk å ha litt småkroner i lomma så du har det å gi til de som vil robbe deg!), lommekniv (…så kan du åpne vinflasker på stranda og smøre på brødskiva uten problem! HÆ? Jeg skal ikke spise noen brødskiver på denne turen!), wirelås til sekken (…så kan du bare låse den fast på benken du sitter, og ta en liten blund mens du venter på neste fly!)


Det er lett å bli solgt når man er i reisebutikker i Oslo.

Her er forøvrig bøkene jeg tar med:
Lonley Planets «Travel writing» er inspirerende. Jeg har begynt såvidt, og kanskje lar jeg meg inspirere såpass at jeg prøver meg på reisereportasje-skriving sjøl.

«Dette er Cuba – alt annet er løgn» skal være en veldig god bok, som enten leses som en vakker skildring eller en politisk thriller, står det. Og som en god venn sa: «Tittelen er jo ambisiøs nok, så den bør være bra.»

«Askildsens beste» er ei novellesamling. Jeg visste ikke hvem Askildsen var før jeg kjøpte denne pocketen, men det viser seg at jeg liker’n godt.

«Just kids»av Patti Smith måtte bare med selv om jeg har lest den tre ganger nå. Skulle jeg ha behov for noe nært og kjært, er denne boka kanskje det nærmeste jeg kommer akkurat dét på denne turen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s